Frank Bilius © 2014 • Privacy Policy • Terms of Use

Nieuws

 

 

• Tevreden gasten in 2013»

2013 was een rustig jaar voor wat de verhuur betreft.
De verhuur heeft geleden onder te drukke beslommeringen van de eigenaar.

De gasten die er waren, waren allen zeer tevreden met het gebodene. De tuin blijft natuurlijk datgene wat het huis tot een fantastische plek maakt.

 

• Verbeterd in 2013»

De nieuwe keukenvloer met het ouderwets zwart-wit geblokt vinyl oogt gezellig en is veel gemakkelijke schoon te maken.

Een LED-TV en thermostatische douchekraan hebben het comfort verder verbeterd.

 

• Gehorigheid »

Doordat het plafond van de huiskamer nog niet is geisoleerd, is er ook nog sprake van wat meer contactgeluid tussen de slaapkamers boven en de woonkamer.

 

 

 

 

 

Welkom op de website van Vakantiewoningveere.nl.

Hier krijgt u een iets completere indruk en enige achtergrondinformatie over het huis dat u eventueel gaat huren.

 

 

Het huis is nog niet helemaal klaar! Maar het is - ook volgens de huurders!- een hele fijne plek. Totdat het huis echt af is geldt nog 15% korting op de vermelde huurprijs.

 

Globale beschrijving

Er is de afgelopen zeven jaar voortdurend gewerkt aan het huis en de tuin.

De indeling van het huis is totaal vernieuwd, er is een deur direct naar de tuin gekomen, de huiskamer is vergroot en er is een ruime open keuken gekomen. Beneden is er in de aanbouw een kleine slaapkamer met tweepersoonbed gecreëerd.

De WC is geheel nieuw aangelegd en verplaatst naar de meest logische plek van het huis, namelijk met de deur in de hal.

In de huiskamer is een prettige zithoek en een eetgedeelte. De open keuken is van veel gemakken voorzien, zoals magnetron en blender.

Op de verdieping zijn twee kleine slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden van 200 x 90 cm. Op de verdieping bevindt zich ook de badkamer. 

 

Nog niet af

De belangrijkste dingen die nog niet af zijn, zijn de entree/hal en het plafond van de huiskamer. In de hal moeten de -originele en zorgvuldig uitgebikte- vloertegels nog worden teruggeplaatst. Zowel wanden als plafond moeten nog afgewerkt worden.

In de huiskamer zijn na de verwijdering van het in de jaren vijftig aangebrachte plafond de balken weer zichtbaar. Tussen de balken moet nog isolatie en gipsplaat ter afwerking worden aangebracht.

 

De tuin is een feest. Door de vele -ecologisch geteelde- fruitsoorten is er altijd wat te zien en afhankelijk van het seizoen vaak iets eetbaars te plukken. Van het voorjaar tot ver in het najaar zijn er vrijwel elk moment van de dag vlinders in de tuin te zien.

 

Organisch

Het snoeiafval van de tuin wordt via een hakselaar verwerkt tot houtsnippers. De paadjes zijn hiermee aangelegd. Er verdwijnt hoegenaamd geen organisch materiaal van het erf. Fijn hout verwordt tot paden, grof hout is voor de houtvoorraad en het overige organische materaal wordt verwerkt tot compost dat weer aan het fruit ten goede komt.

 

 

De geheel vrije ligging maakt dat er nooit sprake is van burengerucht en dat er -al dan niet met behulp van de in de huiskamer aanwezige piano- ook naar hartelust kan worden gemusiceerd.

 

klik hier voor informatie-aanvraag en reserveren

 

 

 

Het huis ligt precies tussen Middelburg en Veere in.

De afstand tot ongeveer alle stranden aan de kust van Walcheren is ongeveer 10 kilometer.